●● HOŞGELDİNİZ ●●
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

●● HOŞGELDİNİZ ●●

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~*

YazarMesaj
JuИıσя.чч

JuИıσя.чч

вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~* Empty
MesajKonu: вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~*   вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~* Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 1:27 am

Buyrun ArkadaşLar,Siz Sorun Ben CevapLayaım xD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~*   вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~* Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 8:19 pm

nasıL bu kadar güzel fotoları süslüyosun anLamıyorum Question senin üzerinede tanımıyorum Exclamation sırrını söLe bana Very Happy
JuИıσя.чч

JuИıσя.чч

MesajKonu: Geri: вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~*   вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~* Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 8:47 pm

Very Happy Bence hiçte güzeL yapmıyorum.Yani kendi çapımda güzeL buLuyorum sadece.Ama kıyasLama faLan yapıLdığında .. ÖzeLLkLe de Efsun ve ÖzLem'Le kıyasLandığında benimkiLer çok sönük kaLır yanLarında! Yani hiç beğenmem yaptıkLarımı sırrı faLan da yok xD Sende Photoshop yükLesen netten dersLerine faLan baksan benimkiLer kadar güzeL oLurLar.BeLki de daha da güzeL oLurLar.Sana kaLmış (:
Yorumun içinde ayrıca teşekkür ederim.
SoruLara devam!
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~*   вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~* Icon_minitimeSalı Eyl. 08, 2009 11:57 am

вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~* 824758 Ayy çok mütevazidir benim kuzum xD

вoηiвoη .. Bana YorumLarınız~*
1 sayfadaki 1 sayfası