Misafir Misafir
| Konu: imzaLıkk xD Ptsi Eyl. 07, 2009 9:30 am | |
| [b]BekLedim, Hep bekLedim.. oLurda hani beLki, Sadece 'BeLki' geLirsin dié...
~~
[size=9]YaLnız kaLmaktan korkmuorum da, Ya canım eLLerini tutmak isterse ?~~ Sén gideLi, Umrumda deil artık Ne yargıLar,Ne infazLar, Nede hükümLer.. Bir yanda séwDam, Diğer yanda oLmazLarım...
~~ Ben de yokum artık sen de, Eğer buysa istediğn, İstifamı verdim bu aşKtan Bunu Sén istedin...
~~ ~
Her yerde buLdum da yaLnuzLığı, Bir Tek bendeKi yaLnızLıkta Sén'i buLamadım...
~~ Dünüme aLdanma,Geçmişim yok bnim.. YaRınım beLirsiz, Kendimi kayBéttim, BenLiğm ben'den habersiz..
~~ Şimdi avucumu açıyorum Ve bir damlacık sevgi bulamıyorum avunacak. Kim daha çok sevdi diyorsun ısrarla, Bitmiş bi aşkın hesabını yapmak yakışıyormu bize ?~~ Uykuları uyanmaz kıLdım kendime, Rüyaları görüLmez.. Her tıkırtıda Sıçradım, Her geLeni Sen sandım..
~~ Sén Hiç Yalnızlığa bir$eyLer anlattın mı ?
~~ ŞarkıLar adadım sana , İçinde Hep 'Sen' vardın (:
~~ GülüşLerim yüzümde dondu, Sensizlik gözyaşı oLup aktı Yüréğm ısLandı..
~~ Senden başKa Kimsénin oLmadığı bir şeHirdeim, KaLabaLıkmış sokakLar, [size=12]Banane... ÖzLémini yaşıorum her an, Zamanı durdurmuşm bekLiorum, [b]Kime ne..?~~ İllaki istiorsan sevgimin derecesini, İyi dinle o zamn beni. Benim a$kım bi okyanus, Seninse eLini suya baTırdığnda; Parmağının ucundan süzülüp giden su damLasıydı.. Bu aşK Sadece bi Çıkmaz sokaktı...
~~ Şimdi avucumu açıyorum Ve bir damlacık sevgi bulamıyorum avunacak. Kim daha çok sevdi diyorsun ısrarla, Bitmiş bi aşkın hesabını yapmak yakışıyormu bize ?
[/size][/b][/size][/b] |
|