●● HOŞGELDİNİZ ●●
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

●● HOŞGELDİNİZ ●●

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

emo nqLr

YazarMesaj
Misafir
Misafir

emo nqLr Empty
MesajKonu: emo nqLr   emo nqLr Icon_minitimePtsi Eyl. 07, 2009 9:33 am

[size=16]*...Aynalarla avunma , göstermezler içini.. Hiç çekinme tanı kendini..'

*ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim...!!!!

*ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim

*ßeni görüp sınama.. sadece göreßiLdiğin kadarım ..Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım...!!!

*DetayLar aynadır farkı yansıtır..kaLitemizden susuyoruzz *Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır ..

*yaşamak zor geLiosa ßu ßedene ya$amak için haLa atan kaLßimin ßen a.q:d

*yağmurlu sokaklarda hayatmı arıorum *€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!

*İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!!

*canım sıkkın ßu araLar .. kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum..ßir yerLerde ışık war;görüyorum ama dokunamıyorum

*qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar...

*Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!!

*___:::: --ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM_!! :::____

*Hakedeni hayatıma sokarım haketmeyenin hayatınaa sokarım

*SoytarıLar KraL OLmuş Kahpeler SuLtan.. Dost ßiLdiğimiz Herkes YaLan OLmuş YALANNN!!!!

* *Gidene dur demek acizlere, kalana git demek şerefsizlere, hakedene yol vermek de bize yakışır...

*ßeni çeken çeker çekmeyen çeker gider...kopacaksa kopsun ßitecekse ßitsin ßeni sevmeyen warsa ...tir(YASAK KELİME) oLup gitsin

*·$1·#§abrım §eLametimse intikamım feLaketindir...!!!

*düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan örendm

*Ben seni el değmeden, gözümle de severim.

*·#·$1...tükürüLesi yüzünü özLedim ona hasretimmm...!!!

*şerefsizler dönekler bozuklar gereksizler ilgi alanıma girmiosunuz

*kirlenmiş hayatlarınızla benden uzak durun *ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat

*YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret * *..Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!!

*Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin...!!!

*pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL...!!!!:

* *Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!!

*acıya müpteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken...!!!

*·#·$1Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!!

*ÖnemLi değiL kaç kez yeniLdiğin; önemLi oLan, kaç yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin

*Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın...

*DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam...NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!!
[/size]

emo nqLr
1 sayfadaki 1 sayfası